Over mij

 

 

Ik ben Yvet en eigenaresse van Trimsalon Yvet, in Goor.

Gedreven in al m’n bezigheden, en met name in het trimmen van uw hond. Rashond of geen rashond, bij mij staat elke hond in de spotlight!

 

Van mijn passie mijn werk:

Alles begon zo’n dertien jaar geleden met de komst van onze eerste Welsh Springer Spaniel. Een ras waar ik mijn hart aan verpand heb, en een ras dat ook zeker getrimd moet worden. Door mijn welshjes en de interesse in de fokkerij, ben ik ook met het showen van honden in aanraking gekomen. En showen betekent…een hondje laten zien die er tip top verzorgd uitziet.

Het bleef niet alleen bij het trimmen van mijn eigen Welshjes en die van andere Welsh eigenaren, maar in de afgelopen jaren zijn daar ook andere niet/ rashonden bijgekomen.

 

Welzijn en kwaliteit:

 

In trimsalon Yvet is elke ras- of niet/rashond welkom.  Het welzijn van iedere hond staat voorop. Een heerlijke was/ en trimbeurt waarbij ik gebruik maak van de hoogwaardige producten van het merk K9 Nederland.

Ik werk één op één. Dat betekent geen lange wachttijd voor uw hond in de salon en daardoor hoeft U uw viervoeter niet lang te missen.

 

 

 

Powered By WordPress | Awe Blog Pro